Haber


Teşekkürler Necati Er ve Can Özüpek


Teşekkürler Necati Er ve Can Özüpek

İtalya’nın başkenti Roma’da devam eden Büyükler Avrupa Atletizm Şampiyonasında milli atletlerimiz Can Özüpek ve Necati Er bir ilke imza atarak finalde piste çıktılar
Türkiye Atletizm Federasyonunun kuruluşundan itibaren ilk kez 2 atletimiz, 3 Adım Atlama finalinde birlikte yarıştılar. 
Avrupa Şampiyonalarında ilk kez aynı anda 3 Adım Atlama finalinde birlikte piste çıkan Can Özüpek (SB) 16.75 metre, Necati Er de 16.68 metrelik derecesiyle finale yükselmişlerdi.
Bu akşam finalde piste çıkan Necati Er, 16.61 metre atlayarak 9’uncu, Can Özüpek ise 16.23 metre atlayarak 10’uncu oldu.
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, “Federasyonumuzun tarihinde bir ilke daha imza atan milli sporcularımız, Avrupa Şampiyonalarında ilk kez aynı anda 3 Adım Atlama finalinde birlikte piste çıktılar. Bizim ve atletizm adına çok önemli bir geceydi. Sporcularımız burada çok büyük bir özveriyle mücadele ettiler. Onları tebrik ediyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi

Yayın Tarihi : 11.06.2024 23:30:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.

Arşiv


Bağlantılar


Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.